Carport

De Carports van Veranda Plaza

Veranda Plaza is niet alleen de producent/leverancier van buitengewoon unieke, sfeervolle, hoogwaardige, houten kwaliteit veranda’s, terrasoverkappingen en tuinkamers, maar ook van exclusieve houten carports. Bij Veranda Plaza bent u dus ook voor een exclusieve carport voor uw auto aan het juiste adres.

Natuurlijk geeft ook een carport van Veranda Plaza een absolute meerwaarde aan uw woning, maar wat dacht u van de gemakken en comfort die een carport u dagelijks kan geven. Bovendien wordt uw auto, met een carport, minder blootgesteld aan onze nederlandse weersinvloeden.

Wat dacht u bijvoorbeeld van droog overkomen, van en naar de auto, als u de carport bij uw entree kunt plaatsen. Nooit meer door de regen lopen om uw boodschappen binnen te krijgen. Ook de vorst en vogelpoep krijgen onder een carport minder kans , wat resulteert in minder krabben en wassen.

Buiten al onze veranda’s, terrasoverkappingen en tuinkamers,  worden natuurlijk ook al onze carports in overleg met onze klanten, in diverse houtsoorten, op maat gemaakt.

Zeker ook voor de wat kleinere carport kunt u bij ons terecht, want wij leveren, buiten onze veranda’s, terrasoverkappingen en tuinkamers, ook onze carports in bijna alle denkbare maten, vormen en prijzen.

Uiteraard kunnen wij ook uw carport van alle gemakken voorzien, te denken valt hierbij aan; geïntegreerde daklichten van glas, voor meer daglicht onder de carport en/of bepaalde verlichting naar keuze, diverse buitenstopcontacten, waterleiding/buitenkraan en zelfs eventuele verwarmers indien u dit wenst.

Ook voor wat betreft een carport is onze  doelstelling, een unieke chemie te creëren tussen uw bestaande woning en uw carport. Ook hier komt deze chemie komt tot stand, door het plaatsen van de juiste, carport met alle aanverwante opties, welke uiteindelijk een geheel zullen vormen met uw bestaande woning. Op die manier ontstaat, ook met een carport, een significante verrijking van uw woongenot en een meerwaarde aan uw woning.

Kortom, Veranda Plaza zorgt, ongeacht het jaargetijde, ook voor een continue harmonie tussen uw carport en uw woning en vice verca.
Mocht u, na het zien, van de verschillende carports van Veranda Plaza, geïnteresseerd zijn in een oriënterend gesprek of offerte, neemt u dan gerust even contact met ons op, wij helpen u graag op weg.

Klik hieronder op een foto naar keuze, om in het groot, door de verschillende carports te bladeren.

error: