Carport Foto’s

De Carport of Auto Overkapping

Veranda Plaza is natuurlijk gespecialiseerd in exclusieve houten overkappingen. Buiten onze veranda’s, terrasoverkappingen en tuinkamers, kunt u dus ook voor een exclusieve carport bij ons terecht. Overkappen is immers al jaren onze specialiteit.

Met een heerlijke carport van Veranda Plaza staat uw auto bovendien altijd droog en beschermd. Ook in de winter resulteert dit vaak in minder krabben. Dit komt omdat de dauw/mist, voordat deze bevriest, minder makkelijk op uw auto neer kan dalen. Daarnaast integreren wij natuurlijk altijd verlichting met een bewegingsmelder. Zodra u aan komt lopen, gaat bij donker, het licht automatisch aan en na een tijdje weer uit. Hoe luxe wilt u het hebben.

In sommige gevallen leent de situatie zich er uitstekend voor om de overkapping voor uw auto iets uit te breiden. Maar dan wel richting de entree van uw woning. Met een dergelijke uitbreiding loopt u altijd geheel overkapt van uw woning naar uw auto en vice versa. Dus weer of geen weer, u komt altijd droog over. Zeker handig met boodschappen, of het inladen van koffers voor vakantie.

Uiteraard zorgen wij ook hier weer voor continue harmonie. De overkapping voor uw auto, sluit dan ook naadloos aan op uw woning. Eenheid heeft bij ons prioriteit. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om een daklicht of lichtstraat in uw carport te integreren. Dit kan overigens met verschillende soorten gelaagd veiligheidsglas. Te denken valt aan getint glas, melkglas of warmtewerend glas.

Hieronder treft u een selectie van 4 verschillende carports, welke door ons zijn gerealiseerd. Interesse? Neemt u gerust contact met ons op.

Exclusieve Carport Amstelveen


Exclusieve Carport Overkapping van Veranda Plaza te Amstelveen 2


Exclusieve Carport Overkapping van Veranda Plaza te Amstelveen

error: