Veranda Plaza, de meerwaarde

De meerwaarde van een veranda, terrasoverkapping of tuinkamer van Veranda Plaza

Wij willen u graag een goed beeld geven van de meerwaarde van onze projecten. Met een veranda, terrasoverkapping of tuinkamer van Veranda Plaza, neemt namelijk ook de waarde van uw woning toe.

Door de toenemende kwaliteit van de projecten van Veranda Plaza, is een veranda, terrasoverkapping of tuinkamer in alle opzichten een verrijking. Daarom hebben wij hieronder een aantal foto’s van diverse veranda’s, terrasoverkappingen en tuinkamers geselecteerd. Hier tonen wij de situatie voor en na de realisatie. Welk formaat of vorm u ook laat plaatsen, de meerwaarde en het optimale woongenot is pas gegarandeerd, als u dit door Veranda Plaza laat doen.

Na de oplevering van onze unieke projecten,  is de meest voorkomende reactie van onze klanten dan ook; “Mijn huis is nu pas echt af”! En daar is geen woord aan gelogen!

Daarnaast wordt bij verkoop van de woning, in ruim 80% van de gevallen de kostprijs van de veranda, terrasoverkapping of tuinkamer van Veranda Plaza gewoon meegenomen in de bepaling van de woningwaarde. Met name als deze direct aan de achtergevel is geplaatst. 

 

Klik op de onderstaande foto-gallerij om de absolute meerwaarde van onze projecten goed waar te nemen, u zal versteld staan.

error: