Veranda Terrasverwarming

Terrasverwarming voor uw veranda of terrasoverkapping

U kent dat wel, u zit op een zomeravond heerlijk buiten, onder uw veranda of terrasoverkapping, met een aantal vrienden te borrelen en te kletsen. De stemming is opperbest, maar de temperatuur laat het opeens een beetje afweten. De dames vluchten als eerste naar binnen, het gezelschap en daarmee de gehele sfeer vallen plots uiteen.
Natuurlijk kunt u dit voorkomen. Want om nog langer, op een afkoelende zomeravond, van uw veranda of terrasoverkapping te kunnen genieten levert Veranda Plaza de oplossing.

Wij zijn namelijk dealer van Tansun infrarood terrasverwarmers, ideaal voor onder uw veranda of terrasoverkapping. Tansun terrasverwarming is het resultaat van jarenlange ervaring en ontwikkeling. Dankzij die verkregen know-how bieden wij u altijd en alleen de hoogste kwaliteit aan terrasverwarmers op de markt.

Bovendien kunnen wij u adviseren in de juiste keuze en kunnen wij u deze hoogwaardige, professionele, korte golf, infrarood terrasverwarmers tegen een zeer scherpe prijs aanbieden. Wij beschikken over een zeer uitgebreid assortiment hoogwaardige terrasverwarmingen welke uitermate geschikt zijn voor uw veranda of terrasoverkapping. Ideaal dus om een afkoelende zomeravond tot in de late uurtjes te verlengen. Veranda Plaza distribueert, adviseert en installeert deze hoogwaardige terrasverwarmers dagelijks onder haar verandas en terrasoverkappingen.

Met terrasverwarming onder uw veranda of terrasoverkapping verlengt u het buitenseizoen zomaar met 50%. U zorgt eigenlijk voor een stuk extra comfort onder uw veranda of terrasoverkapping. Op deze manier kan u van ver in het voorseizoen, tot laat in het naseizoen van uw veranda of terrasoverkapping blijven genieten.

Binnenkort het gehele assortiment op onze website

Heatware_Flyer_05-2011-02.fhx Heatware_Flyer_05-2011-02.fhx

error: