Veranda Balustrade Hekwerk

Een schitterend hekwerk of balustrade voor uw veranda of terrasoverkapping.

Veranda Plaza levert een totaalpakket als het om verandas of terrasoverkappingen gaat. Een schitterend houten hekwerk hoort hier natuurlijk ook bij. Het geeft uw veranda of terrasoverkapping een bepaalde uitstraling en u creert hiermee echt een extra vertrek in de buitenlucht.

Daarom bieden wij u ook de mogelijkheid tot het toevoegen van zon  hekwerk. Bij ons heeft u de keuze uit de meest uiteenlopende houten hekwerken voor uw veranda of terrasoverkapping. Omdat elk hekwerk per veranda of terrasoverkapping verschilt, leveren wij ook hierin geen bouwpakketten en bouwen alleen verandas en terrasoverkappingen met diverse houten hekwerken op maat en geheel naar wens van de klant.

Elk hekwerk moet immers in overeenstemming zijn met de veranda of terrasoverkapping en de bijbehorende woning. Alle hekwerken die wij monteren op onze verandas en terrasoverkappingen zijn ook weer in diverse houtsoorten te verkrijgen. Hebt u een eigen ontwerp, qua hekwerk, voor uw veranda of terrasoverkapping, dan kunt u dit altijd met ons overleggen, want  in de meeste gevallen kunnen wij dit voor u realiseren. Een strak hekwerk, een nostalgisch hekwerk, een stoer hekwerk, een modern hekwerk, of een ruig hekwerk, wij leveren altijd een bijpassend hekwerk voor uw veranda of terrasoverkapping, dat tot in de puntjes is afgewerkt.

error: