Veranda Screens

Elektrische screens voor uw veranda of terrasoverkapping? Wel een extra uitgave, maar O, zo praktisch!

Wie iets extra’s over heeft voor optimaal comfort en luxe onder zijn veranda of terrasoverkapping, gaat natuurlijk voor elektrische screens. Uiteraard levert en plaatstVeranda Plaza deze screens voor onder uw veranda of terrasoverkapping. De systemen worden geleverd met afstandsbediening en er is een grote diversiteit aan doeken voor handen. Hoe heerlijk is het als u de natuurlijke elementen de baas kunt blijven onder uw veranda of terrasoverkapping. Vrienden en kennissen staan verbaast als u, bij een wat afkoelende wind uit de rechter hoek, gewoon even lekker de sfeervolle screen laat zakken, zodat het voor iedereen weer behaaglijk wordt onder uw veranda of terrasoverkapping. Hoezo we gaan naar binnen? Nee, we genieten optimaal van het buitenleven en we laten de avond, of dag, niet bederven door enige wind, regeninslag of dalende temperaturen. Dat is waar Veranda Plaza voor staat. Optimaal comfort onder uw exclusieve veranda of terrasoverkapping.

De screens zijn bovendien storm en waterbestendig en eenvoudig schoon te houden. Kortom, screens voor uw veranda of terrasoverkapping geven een meerwaarde aan uw veranda of terrasoverkapping en verlengen het buitenseizoen zomaar met nog eens 25%.

Vraag gerust naar de mogelijkheden en prijzen voor uw veranda of terrasoverkapping, want dat extra stukje comfort is het meer dan waard om er bij te hebben!

error: