Veranda

Exclusief genieten met veranda Plaza

Exclusieve Veranda, Terrasoverkapping, Tuinkamer van Veranda Plaza

De Veranda, Terrasoverkapping en/of Tuinkamer

Als men het woord veranda hoort, dan denkt men toch vaak aan zo?n geweldige imposante Amerikaanse veranda met een schitterende balustrade, een heerlijke hangmat en/of een geweldige schommelstoel. De uitstraling van zo’n veranda verschilt dan ook ten opzichte van een terrasoverkapping en/of tuinkamer, en dat eigenlijk alleen maar door het hekwerk en/of een glazen schuifwand, ook heeft een veranda vaak een aangrenzende trap of opgang. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, een veranda, terrasoverkapping, of tuinkamer, Veranda Plaza zorgt dat u er het hele jaar door van kunt genieten.

Veranda Plaza is dan ook niet zomaar een doorsnee bouw- of timmerbedrijf. Nee, wij onderscheiden ons door ons specialisme en jarenlange expertise op het gebied van houten veranda’s, terrasoverkappingen, tuinkamers, balustrades en vlondervloeren. Door dit specialisme en deze jarenlange expertise, kennen wij het klappen van de zweep en kunnen wij veranda’s, terrasoverkappingen en tuinkamers in bijna elke maat en vorm voor u realiseren. U kunt het bijna zo gek niet bedenken, of wij kunnen het maken.

Wij bouwen dan ook enkel en alleen houten veranda’s, terrasoverkappingen en of tuinkamers. Want zegt u nou zelf, een echte veranda, terrasoverkapping en/of tuinkamer moet toch van hout zijn. Een houten veranda, terrasoverkapping of tuinkamer heeft immers veel meer allure en uitstraling dan een aluminium of kunststof uitvoering. Juist daarom hebben wij ons gespecialiseerd in het bouwen van louter houten veranda’s, terrasoverkappingen en tuinkamers.

Wij hebben al legio veranda’s, terrasoverkappingen en tuinkamers gerealiseerd, waar onze klanten nog steeds elke dag optimaal van genieten. Zoals u kunt zien op onze website, bouwt Veranda Plaza alleen oerdegelijke, constructief sterke, houten kwaliteit veranda’s, terrasoverkappingen en tuinkamers in diverse, uiteenlopende  houtsoorten.

Bouwpakketten van een veranda, terrasoverkapping of tuinkamer zult u niet tegenkomen bij Veranda Plaza, want bouwen in bouwpakketvorm is voor ons absoluut uit den boze. Eenheidsworsten behoren niet tot ons assortiment, iedere veranda, terrasoverkapping en/of tuinkamer is bij ons uniek, niet een project is het hetzelfde. Ieder project wordt dan ook, keer op keer, afgestemd op de wensen van de klant, want? zoveel mensen, zoveel wensen.

Uiteraard heeft al het hout dat wij verwerken in onze veranda’, terrasoverkappingen en tuinkamers het FSC Certificaat. Het internationale, onafhankelijke FSC-keurmerk (Forest Stewardship Council) verzekert dat grondstoffen voor hout- en papierproducten afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen. Het FSC keurmerk is wereldwijd het bekendste keurmerk voor verantwoord bosbeheer.

Veranda Plaza creëert exclusieve veranda’s, terrasoverkappingen en tuinkamers waar menigeen jaloers op is. Een veel gehoorde kreet, van vrienden en bekenden van onze klanten, is dan ook, Wow, Schitterend, dat wil ik ook!  En dat is begrijpelijk, want wie wil er nou niet het hele jaar door heerlijk genieten van buiten, met een geweldig gevoel van binnen.

Bij Veranda Plaza kunt u uw veranda, terrasoverkapping of tuinkamer bovendien geheel laten uitrusten met alle denkbare opties zoals; sfeerverlichting, terrasverwarming, een open haard, een hout-of gaskachel, een schitterende houten vloer, elektrische screens, een prachtige balustrade en zelfs een glazen schuifwand.

Klikt u voor meer gedetailleerde foto’s van onze veranda’s, terrasoverkappingen en tuinkamers hier op  Veranda Detailfoto’s  er zit vast iets voor u bij

error: