Daklichtstraten

Een daklicht of lichtstraat?

Voordat u een veranda, terrasoverkapping of tuinkamer laat plaatsen, is het verstandig om hier goed over na te denken. Een daklicht of lichtstraat bepaald immers de resterende lichtinval in de woning en onder de veranda. Veranda Plaza kan u hierin uitstekend adviseren. Wij hebben jarenlange ervaring en expertise met diverse daklichten/lichtstraten.

Om er voor te zorgen dat u voldoende daglicht in de woonkamer behoudt, is de positionering van de daklichten/lichtstraten erg belangrijk. Indien u een compleet glazen dak heeft, dan bent u uiteraard gewaarborgd van voldoende lichtinval. Maar bij een plat dak, of een pannendak, dan gaat u zonder deze daklichten/lichtstraten absoluut inleveren op de lichtinval.

De oplossing voor een dergelijk probleem zit hem in het juist positioneren/ integreren van zo’n  glazen daklicht of lichtstraat. Indien wij de juiste positie van deze daklichten/lichtstraten in het dak bepalen, dan behoudt u altijd voldoende lichtinval. 

Onze daklichten/lichtstraten zijn altijd voorzien van gelaagd veiligheidsglas. Op die manier kunt u er met een gerust gevoel onder zitten. Ook al waaien de pannen van het dak, er zal er niet een door het glas gaan. Een flinke barst is alles wat er zal gebeuren. Het glas blijft op z’n plek en valt niet in duizend stukken omlaag en dat is een prettige en veilige gedachte.

Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om getint glas, melkglas, of isolerend glas in een daklicht of lichtstraat te plaatsen. Afhankelijk van het soort glas wordt de lichtinval bepaald. Transparant veiligheidsglas is hierin het meest voorkomend. Informeer gerust naar de mogelijkheden van een daklicht of lichtstraat voor uw veranda, terrasoverkapping of tuinkamer, we helpen u graag op weg.

Daklichten/Lichtstraten van Veranda Plaza

Daklichten/Lichtstraten van Veranda Plaza

error: