Reviews

Uw veranda is pas klaar als u tevreden bent!

Mede daardoor heeft Veranda Plaza eigenlijk altijd tevreden klanten gehad.

Toch zijn wij onlangs pas begonnen om aan onze klanten te vragen om een review te geven over hun ervaring met Veranda Plaza.

Bent u klant geweest? Klik dan hieronder op ,schrijf een nieuw bericht, om de ervaring, die u met Veranda Plaza gehad heeft, te delen. Alvast bedankt daarvoor.

Schrijf hieronder over uw ervaring met Veranda Plaza

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
12 berichten.
Peter en Sandra Peter en Sandra uit Heerhugowaard heeft geschreven op 21 november 2021 om 10:44
Hallo fijn team van Veranda Plaza. Voor ons ook alweer een tijdje geleden dat jullie onze veranda hebben gemaakt, waar we jarenlang intens van hebben genoten. Wij zijn inmiddels verhuist naar een ruim appartement en hebben onze woning dus verkocht. Het mooie van het verhaal is dat, onze woning door de schitterende veranda van Veranda Plaza, toch meer waard bleek te zijn dan dezelfde andere woningen bij ons in de straat. Het blijkt dus echt waar wat jullie zeggen. Veranda Plaza geeft รฉcht meerwaarde aan je woning, want de veranda heeft zichzelf gewoon weer terugbetaald😉 Hoe mooi is dat. Heren, nogmaals bedankt. Wij bevelen jullie van harte aan en als we ons appartement ooit weer inruilen voor een huis, dan komen we zeker weer bij jullie terug. Gr. peter en Sandra
Beheerdersantwoord van: Veranda Plaza
Dag Peter en Sandra, Wij wisten het al, maar wat goed te horen dat de veranda zichzelf heeft terugbetaald en dus ook bij jullie, รฉcht meerwaarde aan de woning heeft gegeven. Ps. hebben jullie geen dakterras bij het appartement wat wij voor jullie kunnen overkappen?😂 Gr. Jarno
Frans en Thea Frans en Thea uit Zeewolde heeft geschreven op 31 oktober 2021 om 16:06
Wij hadden al, naar alle tevredenheid, een veranda door Veranda Plaza laten plaatsen aan de zijkant van ons huis. Na anderhalf jaar hebben we uiteindelijk toch besloten om de veranda verder uit te breiden, om de hoek, naar de achterzijde van ons huis. Natuurlijk hebben we hiervoor de mannen van Veranda Plaza opnieuw ingeschakeld en de boel naadloos laten aanhelen. Jarno en z'n mannen staan voor kwaliteit en alles is bespreekbaar en ook mogelijk. Ze denken het hele proces met je mee en doen alles in overleg. Daarnaast zijn het stuk voor stuk fijne mensen. Mannen, nogmaals dank we gaan nog decennia lang van de veranda genieten, want hij staat als een huis! Alle lof en ga zo door👍
Beheerdersantwoord van: Veranda Plaza
Hรก die Frans en Thea, wat leuk om weer eens van jullie te horen. Ja, jullie waren de eerste voor wie wij een hoekveranda om het huis mochten realiseren. Echt een geweldig project geworden en bovendien zeer sfeervol door jullie ingericht, met alles wat er onder een veranda aanwezig hoort te zijn. Dank jullie wel voor de leuke review en geniet er van.
Eelco en Jolanda Eelco en Jolanda uit Uitgeest heeft geschreven op 28 oktober 2021 om 18:45
Poeh Jarno, dat is alweer een tijdje geleden, maar goed dat je dit doet. Zo kunnen je nieuwe klanten lezen hoe jullie te werk gaan. Kunstenaars zijn jullie, niet meer en niet minder. Wij genieten inmiddels al jaren van de veranda die jullie voor ons gemaakt hebben. Jullie waren niet de goedkoopste, maar wel de beste keus die wij hebben kunnen maken. Zoals je weet, bevelen wij jullie bij iedereen aan en hebben jullie ook bij onze vrienden en kennissen al weer een paar heerlijke projecten gedaan. Keep up the good work jongens, het wordt gewaardeerd.👍👍👍
gr. Eelco en Jolanda.
Beheerdersantwoord van: Veranda Plaza
Ha die Eelco en Jolanda, dank jullie wel voor de leuke review. Is inderdaad alweer een tijdje terug. Leuk dat jullie alsnog even de moeite hebben genomen om iets te schrijven en natuurlijk goed te horen dat jullie nog steeds tevreden zijn en genieten van hetgeen wij voor jullie gemaakt hebben.
Eric en Mieke Eric en Mieke uit Aalsmeer heeft geschreven op 25 oktober 2021 om 21:44
Wij hebben dit jaar een veranda laten plaatsen, met glazen schuifwanden erbij, dus uiteindelijk meer een tuinkamer geworden.
Wij zijn super tevreden met het resultaat. De mannen hebben heel netjes gewerkt. Het ziet er allemaal heel stevig en netjes uit, ook de afwerking van het schilderen is heel netjes en strak gedaan. Ook denken ze goed mee over verlichting enz.. De glazen schuifwanden zorgen er voor dat je heel veel gebruik kan maken van deze plek, en ook 's avonds langer buiten kan zitten. Met de ingebouwde heaters is het ook in het najaar nog goed vertoeven. Nu in de Corona tijd hebben we er op deze manier een extra werkkamer bij.
Dus zeker aan te raden om je veranda/ tuinkamer door Veranda Plaza te laten plaatsen.
Beheerdersantwoord van: Veranda Plaza
Beste Mieke en Eric, Bedankt voor jullie review en natuurlijk voor het vertrouwen en de goede zorg tijdens de werkzaamheden. Het heerlijke, koude, verse fruit, was een delicatesse tijdens de warme☀ dagen. Het is inderdaad een schitterende tuinkamer geworden, waar ook wij weer trots op zijn. Als jullie helemaal ingericht zijn, kom ik nog graag een paar mooie foto's maken.
Femke en Richard Femke en Richard uit Heerhugowaard heeft geschreven op 24 oktober 2021 om 14:22
Het is al weer wat jaren geleden maar, wij zouden eigenlijk moeten zeggen; "Veranda Plaza, What Else"! Ondanks dat er dagelijks door de mannen keihard gewerkt werd om voor ons de meest geweldige veranda te realiseren, is het ook nog eens een feestje om deze mannen bij je over de vloer te hebben. Ze kennen het klappen van de zweep, leveren topkwaliteit en zijn ook sociaal super in omgang. Ze staan voor hun product en leveren pas op als jij tevreden bent. En als er al, na enige tijd, een dingetje zou zijn waar je over valt, dan doen zij er niet moeilijk over om dit kosteloos voor je op te lossen. Jongens, het was voor ons een feestje om onze veranda door jullie te mogen laten realiseren. Wij bevelen jullie dan ook bij iedereen aan. Ga zo door!😍
Beheerdersantwoord van: Veranda Plaza
Daar is geen woord aan gelogen. Ook wij vonden het een feestje om de veranda voor jullie te mogen realiseren. Het hoogtepunt voor ons was toch wel jullie geweldige zorg, met soms een uitsmijtertje tijdens de lunch, of de bittergarnituur op vrijdag met een heerlijk koud biertje. Het maakt het werken zoveel leuker. Nogmaals dank daarvoor👍👍
Marcel Marcel uit Den Haag heeft geschreven op 23 oktober 2021 om 08:48
Wij genieten al jaren van onze veranda/buitenkamer van Veranda Plaza. Jarno en zijn team zijn betrouwbare vakmensen die hun afspraken nakomen. Wij hadden eerst alleen een veranda door ze laten plaatsen, maar na ruim 4 jaar toch besloten om ook een glazen schuifwand over de hele breedte te nemen. Dus Veranda Plaza weer gebeld en een glazen schuifwand bij ze besteld. Binnen een dag was deze geplaatst en we genieten nu nog intenser van onze veranda/tuinkamer. mannen, nogmaals bedankt!👍
Beheerdersantwoord van: Veranda Plaza
Hรฉ Marcel, dat is lang geleden! Bedankt voor je review en geniet nog vele jaren van je heerlijke veranda/tuinkamer. We hebben 'm met plezier voor jullie gerealiseerd.
Paul Paul uit Alkmaar heeft geschreven op 12 oktober 2021 om 10:10
In 2019 heeft VerandaPlaza bij ons een prachtige overkapping gerealiseerd. We hebben lang nagedacht over vorm, plek en afmeting en kwamen er niet goed uit.
VerandaPlaza had zeer goede ideeรซn en heeft een mooi ontwerp gemaakt, waar we meteen enthousiast van werden. Daarna in een prettige sfeer met veel overleg een degelijk geconstrueerde, schitterende overkapping gebouwd waar we sindsdien dagelijks van genieten.
Niets dan lof!
Beheerdersantwoord van: Veranda Plaza
Dankjewel voor je mooie recensie Paul. Wat was het fijn om dit speciale project voor jullie te mogen realiseren. Fijn te horen dat jullie er met volle teugen van genieten.
Salvatore Salvatore uit Oegstgeest heeft geschreven op 11 oktober 2021 om 12:12
We had our veranda done by Veranda Plaza few months ago. We are super happy of the result and we love our veranda! The veranda was done within the time period agreed and the painting quality is very high. Jarno and his staff are very professional and very open to accommodate our requests. We enjoy our garden even more! 👍
Beheerdersantwoord van: Veranda Plaza
Thank you Salvatore, and also for recommending us to your neighbour Arash. 👍
Arash Roshandel Arash Roshandel uit Oegstgeest heeft geschreven op 10 oktober 2021 om 20:48
He made a very beautiful Veranda 2 months ago for me. He was on time and clean. Thanks Jarno
Beheerdersantwoord van: Veranda Plaza
Thank you Arash, 👍 it's a beauty indeed.
Nic en Pia uljee Nic en Pia uljee uit Amstelveen heeft geschreven op 10 oktober 2021 om 16:19
1 maand geleden is onze prachtige veranda afgekomen Wij zijn heel erg tevreden hoe Jarno en zijn zoon dit voor ons hebben gemaakt.Er werden goede afspraken gemaakt en alles is tot in de puntjes gedaan Er werd ook met alles mee gedacht.Ook de tuin werd met prachtig hout afgewerkt .Nogmaals wij zijn heel erg tevreden 👍
Beheerdersantwoord van: Veranda Plaza
Dankjewel Nic, dat is waar we het voor doen.👍
Ton Schut Ton Schut uit Amstelveen heeft geschreven op 10 oktober 2021 om 15:48
Nu al twee veranda's en een carport laten plaatsen door dit bedrijf. En naar volle tevredenheid. Het bouwen verliep geheel volgens planning. Financieel liep het geheel zoals geoffreerd. We genieten nu van de veranda's Ik beveel dit bedrijf van harte aan en kom gerust een kijkje nemen als je het resultaat wil zien!
Beheerdersantwoord van: Veranda Plaza
Dankjewel Ton, Je bent รฉรฉn van onze beste klanten. Fijn dat je steeds bij ons terugkomt.👍
Ronald Jonker Ronald Jonker uit Almere Hout heeft geschreven op 10 oktober 2021 om 15:46
Wij hebben onze veranda in 2019 laten plaatsen. We hadden een offerte ontvangen van een aannemer en wilden een tweede offerte hebben. Via google kwamen we bij Veranda Plaza uit. Omdat zij gespecialiseerd zijn in veranda's leek ons dat een goede keuze. Bij het eerste contact en verzoek om offerte werd direct onze serieuze interesse afgetast wat een goede insteek is. Tav onze wensen mbt de realisatie van de veranda is goed meegedacht en de offerte voldeed ook direct aan onze wensen. Uit de detaillering van de offerte bleek ook dat Veranda Plaza beter zicht had op wat er moest gebeuren dan de andere aannemer. Tijdens de realisatie hebben we in overleg met Veranda Plaza besloten om de veranda iets groter te maken. Daar werd heel flexibel op ingespeeld. Ook onze wens om het schilderwerk zelf te doen was geen probleem. De start was conform planning en afspraak en het team was zeer professioneel. Leuke en vriendelijke mensen. Communicatie met Veranda Plaza via de mail of mondeling altijd heel snel en accuraat. Positief ook dat de eigenaar van Veranda Plaza als 'meewerkend voorman' bij de realisatie betrokken was. Al met al zijn we uitermate tevreden en hebben we al een paar jaar heel veel plezier van onze veranda. Ik kan het bedrijf dan ook van harte aanbevelen.
Beheerdersantwoord van: Veranda Plaza
Dankjewel Ronald voor deze uitgebreide review. Goed te horen dat jullie nog steeds met volle teugen van de veranda genieten.👍

error: