Veranda Plafond

Hoe gaat het plafond van uw veranda, terrasoverkapping of carport er uitzien?

Welke uitstraling wilt u hieraan geven? Veranda Plaza biedt ook hier weer een aantal praktische en esthetische goed ogende oplossingen.

U kunt er voor kiezen om uw veranda, terrasoverkapping of carport een landelijke, rustieke uitstraling te geven d.m.v een open plafond.Een open plafond, onder uw veranda, terrasoverkapping of carport, wil zeggen dat de balklaag van de dakconstructie zichtbaar blijft. Op die zogenaamde balklaag bevindt zich het dakbeschot. Dit dakbeschot kan ook weer verschillende uitstralingen hebben, want het dakbeschot maakt immers deel uit van, in dit geval, het open plafond van uw veranda, terrasoverkapping of carport. Tussen de balklaag kunt u dus kiezen voor diverse materialen zoals bijvoorbeeld; houten delen met een v-groef, of houten kraaldelen voor een wat klassiekere, rustieke uitstraling, of strakke beplating voor een wat strakkere uitstraling met een knipoog naar landelijk. Buiten deze voorbeelden zijn er uiteraard nog talloze mogelijkheden voor een veranda, terrasoverkapping of carport met een open plafond. Mocht u dan ook vragen hebben voor het plafond voor uw veranda, terrasoverkapping of carport, wij kunnen u hierin absoluut gericht in adviseren.

Ook een gesloten plafond onder uw veranda, terrasoverkapping of carport behoort uiteraard bij ons tot de mogelijkheden. Een gesloten plafond onder uw veranda, terrasoverkapping, of carport kan zowel een rustieke, landelijke, als een strakke, moderne uitstraling hebben. De materiaalkeuze is hierin uiteraard doorslaggevend. Een voordeel van een gesloten plafond onder uw veranda, terrasoverkapping of carport is dat het inbouwen van spots of terrasverwarmers een stuk makkelijker te realiseren is en zorgt voor een mooi strak afgewerkt geheel. Met een open plafond onder uw veranda, terrasoverkapping, of carport bent u altijd afhankelijk van opbouw terrasverwarmers. Wij kunnen daarnaast wel lichtpunten en/of ledspots integreren in de balklaag zonder dat u hier voor opbouw spots hoeft te kiezen.

Wat vindt u het mooist voor uw veranda, terrasoverkapping of carport? Wat past het best bij de bestaande situatie? Wij van Veranda Plaza helpen u graag bij het maken van uw keuze. Aarzel dus niet om ons hierover te contacten.

error: